Kulturhus Denekamp
  • zaterdag 27 november 2021

De rockband R.A.T. laat oude tijden herleven met hun op de jaren 70 geïnspireerde eigen songs. Zet je schrap voor een beukende avond met scheurende gitaren, knallende drum grooves en snerpend hoge zanglijnen.

Bestel kaarten...

  • woensdag 20 oktober 2021

Aan de hand van prachtig beeldmateriaal neemt de bekende natuurfotograaf, schrijver en verteller Eddy Oude Voshaar, winnaar van de Losserse cultuurprijs, u op een hilarische wijze mee op reis door de adembenemende schoonheid van Noordoost- Twente en het Duitse grensgebied van het Land van de Dinkel.

Bestel kaarten...

  • vrijdag 10 december 2021

Er was een dag dat ik mijn moeder een ontsmette doppinda toewierp en besloot niet meer te zingen op de fiets om geen aerosolen te verspreiden, terwijl ik niet eens wist wat een aerosol was. Er waren andere dagen.

Een troostende cabaretvoorstelling over de achterkant van normaal. Zonder Bennie Jolink.

Bestel kaarten...

  • vrijdag 7 januari 2022

In Concert
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Bestel kaarten...

  • zaterdag 12 maart 2022

Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren

Op haar zestigste klom Astrid Lindgren voor het oog van de camera in een boom, terwijl ze riep: “Er staat nergens in de wet van Mozes dat oude wijven niet in bomen mogen klimmen.”

Bestel kaarten...

  • zaterdag 15 januari 2022

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door de diepe ziel van Leonard Cohen: wie was hij en waarom inspireerde hij zovelen? Zanger en cabaretier Ernest Beuving doet Leonard Cohen herleven en via imitaties en persiflages.

Bestel kaarten...

  • donderdag 27 januari 2022

Verplaatst van 24 april!

Afgelopen theaterseizoen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een REPRISE van haar laatste show ‘Zijn daar nog vragen over?’ niet uit kon blijven. Theaters in Brabant kwamen stoelen te kort en boven de rivieren veroverde ze vele harten. ‘Zijn daar vragen over?’

Bestel kaarten...

  • vrijdag 18 maart 2022

De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. De ander begon vijftien jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes waar de bezoekers niet eens wisten dát er opgetreden werd. Overeenkomst: het zijn beiden podiumdieren die liever kiezen voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld. Verschil: de één kan goed zingen, de ander kan goed vertellen!

Bestel kaarten...

  • zaterdag 23 april 2022

Je hebt gelukvogels, pechvogels, en twee boeren: Mark Boer en Ton
Mentink. De één is boer en de ander heet Boer. Op de schaal van geluk
boeren ze allebei best goed. Althans, dat vinden ze zelf.

Bestel kaarten...