Kulturhus Denekamp

woensdag 27 februari 2019

‘Lady’ Sandra Abbott komt er na een huwelijk van veertig jaar achter dat haar man een verhouding heeft met haar beste vriendin. Hals over kop besluit ze om bij haar oudere zus Bif in te trekken. De twee zussen zijn al hun leven lang elkaars tegenpolen; samenlevend in het huurflatje van de openhartige, volop datende en vrijgevochten Bif wordt dat weer overduidelijk. Maar die verandering van omgeving is misschien zo slecht nog niet.

Bestel kaarten...

vrijdag 8 maart 2019

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen.

Bestel kaarten...

woensdag 13 maart 2019

Fiona Maye is een gerespecteerd rechter bij het Hooggerechtshof. Haar toewijding aan het werk is zo groot, dat haar huwelijk met haar man Jack eronder lijdt. Dan krijgt ze de zaak van de zeventienjarige Adam toebedeeld: hij heeft om leukemie te overleven op korte termijn een bloedtransfusie nodig. Als Jehova’s getuigen wijzen hij en zijn ouders die mogelijkheid echter af. Maye moet beslissen of de bloedtransfusie al dan niet wordt toegediend. Haar bezoek aan Adam in het ziekenhuis heeft op beiden grote impact en brengt een reeks gebeurtenissen op gang met grote gevolgen voor hun levens.

Bestel kaarten...

maandag 25 maart 2019

Saliya Kahawatte heeft een duidelijk plan voor zijn leven, hij wil graag in een hotel werken. Echter, vlak voor zijn schoolexamens begint hij vanwege een aangeboren oogafwijking zijn zicht kwijt te raken tot een punt dat hij bijna blind is. Nadat hij op een knappe manier zijn examens weet te behalen, wil hij graag een interne opleiding volgen bij een hotel, maar hij wordt nergens toegelaten vanwege zijn handicap.

Bestel kaarten...

woensdag 27 februari 2019

Thomas is een jonge en talentvolle banketbakker die in Berlijn woont. Zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israel, daar speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn is. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Maar op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt hij dat Oren bij een auto ongeluk is omgekomen.

Bestel kaarten...

woensdag 10 april 2019

Brady is een rijzende ster in de rodeowereld en een getalenteerde paardentrainer. Een val bij een rodeo, waarbij een paard zijn schedel verplettert, maakt echter een einde aan zijn veelbelovende carrière. Gedesillusioneerd en wanhopig keert de jonge cowboy terug naar zijn thuis, het Pine Ridge Reservaat. In een poging weer controle te krijgen over zijn lot gaat Brady op zoek naar een nieuwe identiteit en probeert hij te ontdekken wat het betekent een man te zijn in het hart van Amerika.

Bestel kaarten...

woensdag 22 mei 2019

Laura, een Spaanse die in Argentinië woont, keert voor het trouwfeest van haar zus terug naar haar geboortedorp. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Maar dan verstoort de verdwijning van Laura's dochter ruw de vrolijke familiebijeenkomst. Oude wonden worden opengereten, een vete over een stuk grond, maar ook de abrupt afgebroken romance tussen Laura en wijnboer Paco. Lang verborgen familiegeheimen komen boven drijven. Wanneer een duif in de klokkentoren, het oude liefdesnestje van Laura en Paco, haar poep op Paco’s jasje laat vallen, weet je dat het verleden lelijke vlekken gaat maken in deze film.

Bestel kaarten...

dinsdag 14 mei 2019

Eve (11) is haar moeder zeven jaar geleden verloren. Omdat ze moeite heeft met het vinden van emotioneel contact met haar vader, worstelt ze nog steeds met het rouwproces. Daarom probeert ze op bijzondere wijze dichter bij haar verleden te komen; ze maakt een film voor de moeder die ze nooit heeft leren kennen.

Filmavonden in 2019

Donderdag

   

21-02-2019

   

Extra filmavond

Vrijdag

   

22-02-2019

   

Jeugdfilm

Woensdag

   

27-02-2019

     

Woensdag

   

13-03-2019

     

Maandag

   

25-03-2019

   

Matinee

Woensdag

   

27-03-2019

     

Woensdag

   

10-04-2019

     

Woensdag

   

24-04-2019

     

Woensdag

   

08-05-2019

     

Woensdag

   

22-05-2019