Kulturhus Denekamp is altijd op zoek naar Dinkellanders die er plezier in hebben om samen met anderen in het Kulturhus Denekamp levendig te maken en te houden. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan eens langs bij het Kulturhus!

 

Vrolijke vrijwilligers gezocht voor ons theater!

Maak jij straks deel uit van onze techniek team?
In onze mooie theaterzaal met 200 zitplaatsen kun je een gezellige middag of avond erop uit op het gebied van theater, cabaret, concert, festival, kinderactiviteit, congres, lezing of presentatie.
Bij Kulturhus Denekamp is altijd wat te doen, voor iedereen!
Hou je van theater, muziek en mensen? Heb je affiniteit met theatertechniek, licht en geluid? Ben jij op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk met gezelligheid en verantwoordelijkheid?
Dat is mooi! Wij zijn op zoek naar extra handen (M/V) zowel voor zowel week – als weekenddagen. Kom je ons gezellige team versterken of wil je eerst eens een keertje meelopen?
Stuur dan een berichtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0541- 745300  (Vragen naar Carmen Vreeswijk)
Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Baliemedewerkers(sters) Kulturhus Denekamp

Vind je het leuk om gasten welkom te heten? Beantwoord je graag vragen, en vind je het leuk om mensen te helpen?Dan ben jij geschikt als baliemedewerker! Aan de balie in het Kulturhus van Denekamp zorg jij ervoor dat de gast een goede eerste indruk krijgt van het Kulturhus. Als baliemedewerker(ster) zijn er veel voorkomende werkzaamheden, waaronder mensen welkom heten en de telefoon beantwoorden. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers in het Kulturhus en geeft hen advies en informatie.Beschik je over goede computervaardigheden, ben je gastvrij, enthousiast en houd je van veel interactie met bezoekers en gevarieerd werk?Stuur een mailtje naar:                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je tel.nr. en we nemen contact met je op! Telefonisch 0541 745300 ( Vragen naar Carmen Vreeswijk)

  

Barmedewerkers (sters) Kulturhus Denekamp

 De barmedewerker(ster) zorgt doordeweeks (dagdeel) of tijdens evenementen voor de verkoop van koffie/thee en drankjes aan de bar in de gezellige ontmoetingsruimte van het Kulturhus Denekamp.
Vind je het leuk om onze bezoekers een fijne avond te bezorgen? Weet jij een goede sfeer te creëren en vind je een praatje met bezoekers leuk, zowel op rustige als op drukbezochte avonden?
Kun je met geld omgaan? Ben je minimaal 18 jaar en herken je jezelf in de volgende eigenschappen: klantvriendelijk, sociaal, multitasker, gezellig, alert? Dan maken we graag kennis! Stuur een mailtje naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je tel.nr. en we nemen contact met je op! Telefonisch 0541 745300 ( Vragen naar Carmen Vreeswijk)